Doğan Çağlar Bedensel Engelliler Ortaokulu

WEB https://ortopedikengellilerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Örnek Mah. Faik Suat Cad. Adalı Halil Sok. No 21 Telsizler Altındağ/Ankara
VİZYON : ÖNÜMÜZE ÇIKAN BÜTÜN ENGELLERİ AŞARAK, ÜLKESİNE FAYDALI OLACAK, AMAÇLARINI GERÇEKLEŞTİRECEK YETERLİLİĞE SAHİP ORTOPEDİK ENGELLİ BİREYLERİ YETİŞTİREN LİDER BİR KURUM OLMAK.
MİSYON : ÖZEL EĞİTİM GEREKTİREN ÖĞRENCİLERİMİZE, UYGUN FİZİKSEL ORTAM VE DONANIMI SAĞLAYARAK, ÖZGÜVENE SAHİP, DUYGU, DÜŞÜNCE VE DAVRANIŞ OLARAK KENDİNİ İFADE EDEBİLEN, YAŞAM BECERİLERİNİ KAZANMIŞ, ÇEVRESİNE KARŞI DUYARLI, SOSYAL FAALİYETLERE İLGİLİ, KENDİNE, AİLESİNE VE TOPLUMA FAYDALI BİREYLERİ YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : 454, 456 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Samsun yolu üzerinde olup Telekom merkezini geçip yaklaşık 400 m. sonra sağ tarafa giriniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 e twinning Erasmus + Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu